The perfect guide to the casino

Neymar afslører: Derfor var jeg så flabet imod Rennes

Neymar afslører nu, hvorfor han agerede så flabet imod Rennes.

Neymar Jr. har fået ry for at være en tand for flabet i det franske, hvor han ofte ydmyger sine modstandere på den ene eller anden måde, og i pokalsejren over Rennes forleden var det ingen undtagelse.

Først lavede han disse ting med bolden:

https://twitter.com/ZIatanFacts/status/958460732345118720

… For efterfølgende at lave dette trick, hvor han lod som om, at han ville hjælpe en Rennes-spiller tilbage på benene for blot at trække hånden til sig igen:

Nu forklarer han sig så.

– Fodbold er lidt kedeligt lige nu, fordi vi ikke kan gøre noget. Alt er kontroversielt. For eksempel lavede jeg en joke i slutningen ved at tilbyde min hånd og derefter trække den væk. Det vil skabe kontroverser, men det er den slags ting, jeg gør med mine venner. Hvorfor kan jeg ikke gøre det med modstandere? Det var en joke. De stoppede mig med slag, og jeg spillede fodbold. De provokerede mig, men jeg ved også, hvordan jeg på min egen måde kan provokere med bolden og med min fodbold. Jeg er ikke her for at sparke, jeg ved ikke, hvordan man gør det. Jeg forsvarer mig med bolden. Det hjælper ikke, hvis forsvarere provokerer mig, fordi jeg vil provokere endnu mere, udtaler han i følge Marca.

OVERSIGT

Scroll to Top