Suarez forklarer: Det gik gennem hovedet på mig, da jeg bed Chiellini

Det sendte chokbølger gennem fodboldverdenen, da Luis Suarez under VM i 2014 bed den italienske forsvarsspiller Chiellini.

Nu forklarer Luis Suaréz til sin holdkammerat Piqúe via The Players’ Tribune, hvad der gik gennem hovedet på ham.

Han siger følgende: “After that – after I did it – I realised immediately,”

Kort tid efter at han havde bidt Chiellini, scorede Uruguay til 1-0, som endte med at blive kampens slutresultat, om det siger Suarez:

“We score our goal a few minutes after, I think it’s about 10 minutes after when [Diego] Godín scores, and I don’t celebrate it as much as I usually would – the way everyone else celebrated it – because I was already thinking about the aftermath.”

På daværende tidspunkt var Luis Suarez Liverpool spiller, men i kontakt med Barcelona om et skifte og han siger han var bange for at skiftet vilde gå i vasken, grundet hans bid.

Det gjorde det som bekendt ikke, for Luis Suarez spiller i dag for FC Barcelona og scorede i går 2 mål i sejren mod Real Zaragoza.