The perfect guide to the casino

BT: Sur Frederik Rønnow vil væk i januar – denne klub står på spring

Frederik Rønnow kan meget vel tage afsted allerede i dette vindue, og er eftersigende skuffet over det sammenbrudte skifte i sommer, der kunne have sendt ham til Crystal Palace.

I sommer havde han chancen for at komme til Premier League og Crystal Palace, men i 11. time skete der komplikationer med papirerne, og således kom et skifte ikke på plads.

Siden da, skriver BT, har Crystal Palace trukket deres interesse, og nu står Frederik Rønnow skuffet hjemme i Danmark. Derfor vil han gerne afsted, og det er sportsdirektør Troels Bech godt klar over. Han siger ifølge BT:

– Vi ved godt, at Frederik gerne vil af sted, og vi ved også, at vi er afhængige af transferindtægter. Så det kan blive til sommer, men det kan også blive nu. Det, både vi og Frederik skal holde tingene op imod, er hvad nu hvis han kan være med til at gøre den forskel, der gør at vi kan holde fast i top to og måske er med til sidste spilledag med muligheden for at vinde. Det er den logiske kalkyle, som jeg tænker både Frederik og vi foretager, siger Bech.

Ifølge BT er der nu en klub der står klar til at byde på Rønnow, nemlig tyske Eintracht Frankfurt, der har den tidligere Brøndby-keeper Lukas Hradecky som deres førstevalg lige nu. Hradeckys kontrakt udløber dog til sommer.

OVERSIGT

Scroll to Top