The perfect guide to the casino

Usmageligt! Dette blev der råbt til WBA-spiller i seneste Premier League-kamp

West Ham spillede i går hjmme mod West Bromwich, hvor det blev til en sen sejr til The Hammers. En historie overskygger dog selve resultatet.

Og historien kommer såmænd fra det tabende hold, og deres offensive midtbanespiller Jake Livermore. Livermore blev nemlig skiftet ud midtvejs i anden halvleg, hvor han skulle lægge ører til ting som er langt over grænsen for, hvad der er okay at råbe til en fodboldspiller og et andet menneske. Det er nu kommet frem på Twitter, hvor West Bromwich Albion gør det klart, at Jake Livermore blev aldeles uretfærdigt behandlet igår.

Da han blev skiftet ud, blev der råbt ting mod Livermore, som han bare rystede på hovedet af. Men pludselig blev der også råbt ting til ham om hans afdøde spædbarn, skriver WBA i en pressemeddelelse. Herefter stillede Livermore sig op for at konfrontere supporteren der havde ytret sig om dette.

Meddelelsen kommer efter, at medier var begyndt at spekulere i, hvorfor Livermore skulle følges væk fra hjemmeholdets tilskuere og ned i omklædningsrummet.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top