Barcelona knuste Real Madrid i anden halvleg

Barcelona var skarpest i anden halvleg, da de sikrede sig tre point mod Real Madrid på Santiago Bernabeu.

Real Madrid var værter for eftermiddagens El Clasico, da de bød Barcelona op til dans på et feststemt Santiago Bernabeu.

Real Madrid spillede en fin første halvleg, og de havde også bolden i nettet efter kort tid, men Cristiano Ronaldo blev vinket offside.

Derfor faldt der ingen mål i første halvleg, men i de sidste 45 minutter begyndte målene at melde sin ankomst.

Efter 54 minutter afsluttede Luis Suarez et velspillet Barcelona-angreb, hvilket gav dem en føring på 1-0.

Kort efter fik Dani Carvajal direkte rødt kort i en situation, hvor han reddede bolden tæt på stregen med hænderne.

Lionel Messi sparkede det efterfølgende straffespark i kassen.

Real Madrid forsøgte at svare igen ved at bringe Marcos Asensio og Gareth Bale i spil, men de kom aldrig på scoringstavlen.

I stedet lukkede Aleix Vidal kampen i dommerens tillægstid. Få sekunder efter sin indskiftning, og så vandt Barcelona 3-0.

Barcelona har nu 14 point ned til Real Madrid, der indtager fjerdepladsen i La Liga.