The perfect guide to the casino

Chelsea-kaptajn med kæmpe ros til AC: Han er mere end god nok

Gary Cahill har store roser til AC.

Danske Andreas Christensen har bidt sig fast i Chelseas forsvar, og nu får han stor ros fra klubbens anfører.

– Man behøver ikke bekymre sig hvert andet minut om, hvad han laver, og man skal ikke fortælle ham, at han skal gøre det ene eller det andet. Jeg synes, det er positivt, at man ikke behøver det. Man føler, at man kan lade ham spille sit eget spil, siger Gary Cahill til BT Sport og fortsætter;

– I denne fodboldklub får man ikke gaver. Man får ikke spilletid, hvis man ikke er god nok. Han har bevist, at han er mere end god nok. Han bliver stærkere og stærkere for hver kamp, han spiller. Det er også naturligt, og man får mere tro og selvtillid efter at se ham spille. Han har bevist, at han er en rigtig god fodboldspiller.

Andreas Bødtker Christensen (født 10. april 1996) er en dansk fodboldspiller, der spiller for den engelske klub Chelsea F.C. Han var fra 2015 til 2017 udlejet til tyske Borussia Mönchengladbach, men vendte i sommeren 2017 tilbage til London. Han har spillet en række kampe på de danske ungdomslandshold og spiller nu på A-landsholdet. Christensen spiller primært i midterforsvaret, skriver wikipedia. AC er 21 år.

OVERSIGT

Scroll to Top