The perfect guide to the casino

Peter Sørensen om muligt salg af profil: Det er ikke mange, der har råd til ham

Peter Sørensen kunne se sit hold sejre for første gang på udebane i denne sæson efter to Gustaf Nilsson scoringer i 1-2 sejren i Odense.

Peter Sørensens tropper har været svingende i denne sæson, hvor specielt spillet på udebane har været skidt, men i eftermiddagens kamp lykkedes det langt om længe at hive den første udesejr hjem i denne sæson.

Peter Sørensen var ikke tilfreds med 1. halvleg, men var glad for spillet i 2.halvleg, hvor det meste lykkedes for gæsterne.
– Defensivt lykkedes det, men i 1. halvleg var OB for meget på bolden og de dominerer størstedelen af tiden, det var ikke planen. Jeg synes vi får justeret det i pausen og kommer ud og spiller en rigtig god 2. halvleg og så kan man diskutere, hvad der er fortjent eller ej, men jeg synes ihvertfald vi spiller godt i 2. halvleg, hvor vi er aggressive, vi får fat i bolden, holder i bolden, får sat vores spil, skaber chancer og scorer mål og det var det, vi gerne ville.

Generelt har der været megen interesse for Silkeborgs unge spillere, hvor specielt Robers Skov har trukket interesse.
– Jeg er tilfreds med den trup jeg har. Der er mange, der er interesseret i Robert Skov, men der er ikke så mange, der har råd til ham, tror jeg. Det næste det er, at der i øvrigt også er en del andre, der også er en hel del interesse for, men altså vi har jo samlet de her spiller her, fordi vi synes, at de skal spille for Silkeborg, indtil videre ihvertfald. Jeg tror ikke der kommer til at ske alverden. Vi står foran et vigtigt forår og for de spillere jeg har, som er interessante for andre har indtil videre relativt få kampe i Superligaen og vil blive væsentligt bedre det næste halve år og så kan det være, at vi sælger et par stykker til sommer.

Robert Skov er 21 år gammel.

OVERSIGT

Scroll to Top