The perfect guide to the casino

Helenius efter nederlag: Der mangler kvalitet, men det er jo ikke en kamp vi må tabe

OB havde flere godt muligheder for at komme foran, men i stedet var det Silkeborg, der scorede først og løb med 1-2 sejren i Odense.

OB tabte i søndagens tidlige kamp 1-2 mod Silkeborg i en kamp, hvor chancerne var til flere mål, men den sidste aflevering samt skarpheden i afslutningerne manglede.

Nicklas Helenius var også skuffet efter kampen, da Footy.dk fangede den store angriber.
– Der var masser af plads dybt ved deres backs, fordi de stod meget kompakt. Vi har jo 40 indlæg i den her kamp og så skal vi jo score en kasse på de indlæg. Der mangler kvalitet, men udover det, så er det jo ikke en kamp vi ikke må tabe. Det har Silkeborg ikke nok offensive præstationer til, at vi må tabe sådan en kamp.

Angriberen ærgede sig flere gange over, at han ikke blev sendt i dybden, specielt i 1. halvleg.
– Jeg synes, der er to situationer i 1. halvleg, hvor jeg kan spilles i himlen, men sådan er det nogle gange. Ja, det er ligeså meget alle de indlæg vi har, der skal vi have mere ud af det. Det er meget skuffende, det må jeg sige. Det er virkelig tungt derinde lige nu og der er ingen tvivl om, at vi skulle have haft en uafgjort ud af det her, så derfor gør det endnu mere ondt.

Skarpheden i angrebet har generelt haltet og med 20 mål i 19 skal der arbejdes hen over vinteren i Ådalen.
– Det er jo ikke kun oppe foran, det er jo også vejen derop, selvfølgelig har vi ikke scoret nok mål, men vi er jo et hold om at lave mål og det må vi jo arbejde mere på. Det er skuffende, men på den anden side, hvis vi havde vundet i dag, så tror jeg også mange havde sagt, at så var det et absolut godkendt efterår, så det er sådan lidt sort på hvidt.

Nicklas Helenius kom til OB i sommers fra AaB.

OVERSIGT

Scroll to Top