The perfect guide to the casino

Ekspert: Rundens hold i Premier League

Torben Aakjær har sat rundens hold i Premier League.

Manchester City, Manchester United, Chelsea og Liverpool vandt hver især deres respektive kampe i denne runde, og det mest overraskende var vel at super duksen fra City ikke vandt mere overbevisende over skidt kørende West Ham, end de med deres på papiret knebne 2-1 sejr gjorde. Men 3 point er 3 point, og de sene sejrsmål som City er eksperter i at lave, er netop det en mester skal kunne til noget nær perfektionisme, præcis som United i Sir Alex`s storhedstid. Den tid er forbi, men ikke desto mindre virker det til at noget større er under udarbejdelse, for sejren over Arsenal var rent faktisk stensikker, også selvom Arsenal undervejs blev snydt for 2 straffespark, men omvendt også slap for at få udvist Koscielny. Arsenal hænger stadig på lige uden for top 4, mens Tottenham fortsætter derouten, og denne gang var heldige med at få remis 1-1 mod bysbørnene fra Watford.

Den mest sikre sejr kom dog i Brighton, hvor et rekonstrueret Liverpool hold smadrede hjemmeholdet godt og grundigt, og det endda uden at ligaens aktuelle topscorer, Salah, kom på scoringstavlen. Men de hurtige egypter var stadig stærkt spillende, og blev fortjent udtaget til mit hold herunder, da han arbejdede fantastisk, og var oplægger til scoringer foretaget af andre offensive spillere. Det centrale forsvar bestod af en blandet landhandel med bl.a. Can og Wijnaldum, men ikke desto mindre tillod de ikke Brighton ret meget, og de chancer som hjemmeholdets angriber Murray fik, reddede en velspillende Mignolet!

Det sidste hold i top 4, Chelsea, vandt sikkert 3-1 hjemme over Newcastle, i en kamp hvor især Hazard var fremtrædende, og selvom der er en hel del point op til City, er det bestemt ikke utænkeligt at de forsvarende mestre kan gentage kunststykket, for ingen har vel fantasi til at forestille sig at Peps tropper fortsætter konstant – eller har de?

I bunden fik Crystal Palace et livsvigtigt point i den svære udekamp mod WBA, hvilket betød at London klubben slap væk fra dumpepladsen, som nu er overtaget til Swansea med West Ham som den værste udfordrer, og da Everton samtidig fortsatte redningsaktionen, og nu efterhånden er et godt stykke væk fra bunddyndet, ser det ud til at det på papiret fine hold slipper for at kæmpe i den ende af tabellen!

Dansker præstationerne denne runde så således ud (karakter skala fra 1-10):

1. Mathias “Zanka” Jørgensen (6)
Trods endnu et nederlag til svage Huddersfield, spillede “Zanka” en ok kamp i det centrale forsvar, og han var ikke involveret i nogen af Evertons scoringer.

2. Kasper Schmeichel (6)
En relativ anonym kamp af den danske landsholdskeeper, som holdt buret rent i den vigtige hjemmesejr over Burnley.

3. Christian Eriksen (6)
Den danske playmaker havde et par fine afleveringer ind i feltet, men holdet er inde i en krise, og så brænder man selv større chancer. Heller ikke Eriksen imponerede, men var dog ikke decideret dårlig som de seneste runder.

4. Andreas “AC” Christensen (6)
Han fortsætter med at få spilletid, selvom jeg personligt mener det er et spørgsmål om tid førend Conte rokerer om i det bagerste forsvar, enten ved at benåde Luiz, eller ved at lade Rudiger, Cahill og Azpilizueta spille 3 mands forsvaret. Men indtil det måtte ske får den unge landsholdsspiller værdifuld tid i benene, og igen spillede han en godkendt kamp.

5. Jonas Lössl (5)
Virker hæmmet af hans holds deroute, og får ikke rigtigt fat i selv enkle bolde, som han enten taber, eller bokser væk. Trænger åbenlyst til noget selvtillid, akkurat som resten af holdet.

Pierre Emile-Højbjerg var retur på Southamptons bænk, efter et par kampe på banen, og denne gang forblev han udenfor hele kampen.

Phillip Billing fra Huddersfield er langtidsskadet.

Ugens hold:

MÃ¥lmand: David De Gea (Manchester United).
Nærmeste konkurrent: Julian Speroni (Crystal Palace) og Fraser Forster (Southampton).

Forsvar: Joel Ward (Crystal Palace), Johnny Evans (WBA), Mamadou Sakho (Crystal Palace) og Ryan Bertrand (Southampton).
Nærmeste konkurrenter: Emre Can (Liverpool), Kieran Gibbs (WBA) og Ashley Young (Manchester United).

Midtbane: Nemanja Matic (Manchester United), Xherdan Shaqiri (Stoke City) og Jesse Lingard (Manchester United).
Nærmeste konkurrenter: Abdoulaye Doucoure (Watford), Gylfi Sigurdsson (Everton) og Riyad Marez (Leicester City).

Angreb: Phillipe Coutinho (Liverpool), Eden Hazard (Chelsea) og Mohammed Salah (Liverpool).
Nærmeste konkurrenter: Dominic Calvert-Lewin (Everton), Roberto Firmino (Liverpool) og Charlie Austin (Southampton)

OVERSIGT

Scroll to Top