Danmark og Irland spillede 0-0 i første opgør

Danmark mod Irland er netop blevet fløjtet af, og desværre for Danmark formåede de ikke at hive en sejr hjem mod de bravt kæmpende irere.

Danmark skulle til aften forsøge at sikre sig et godt udgangspunkt inden returkampen. Det blev dog ikke bedre end blot godkendt, da Danmark og Irland spillede 0-0.

Danmark startede kampen bedst, og med meget boldbesiddelse og mange lange bolde forsøgte danskerne sig. Det blev de dog sjældent farlige med. To gange i første halvleg fik danskerne for alvor store chancer, da først Andreas Cornelius og siden Pione Sisto havde gode muligheder på riposter.

0-0 stod det dog i halvlegen.

Anden halvleg havde omtrent samme kampbillede, med Danmark som toneangivende. Desværre lykkedes det aldrig for Danmark at blive sådan rigtigt farlige .Derfor forsøgte Hareide sig med indskiftninger af Poulsen og Bendtner, men heller ikke de fik altså scoret på Randolph i det irske mål.

Den første kamp ender dermed 0-0. Returkampen er på tirsdag.