Pause: Alt lige i Odense på trods af kæmpe chancer

Michael Tykgaard har netop fløjtet af efter 45 hæsblæsende minutter, hvor stillingen er 0-0 i Odense.

OB har spillet en god første halvleg, hvor chancerne har været store og burde have fået en tidlig scoring efter blot 5 min. En fremragende lob-bold over forsvaret gav Joan simun Edmundsson en helt fri chance fri foran mål, men han kanonerede den lige på Mielitz, der flot reddede.

Kort efter var der fare på færre igen, da endnu en genial bold i dybden fandt en helt fri Rasmus Jönsson, men også han blev stoppet af en stærk redning af SønderjyskE-keeperen, Sebastian Mielitz.

SønderjyskE havde det generelt svært overfor et OB-hold, der var stærke på bolden og pressede gæsterne langt ned på banen. Gæsternes Mikael Uhre var tæt på at bringe sit hold i front kort før pausen, men hans afslutning tog ydersiden af stolpen.

Stillingen er dermed 0-0 i pausen.