The perfect guide to the casino

OB-træner efter nederlag: Fodbold handler om effektivitet og det leverede SønderjyskE

Kent Nielsens mandskab havde masser af chancer til at komme foran, men Sønderjyske var mere effektive og vandt 3-0.

Når man brænder for mange chancer giver det bagslag og det gjorde det så sandelig også i dag i en kamp, hvor OB ellers brude have været foran både 1-0 og 2-0, men endte i stedet i den anden grøft med 3-0 nederlaget til Sønderjyske. Kent Nielsen var bestemt ikke tilfreds efter kampen.
– Effektivitet er hovedårsagen. Alle trænere siger, at Superligaen er så tæt og det første mål får ofte stor indflydelse og det må vi så sige i dag og vi har grund til at ærge os, da vi i den første time gør flere ting rigtige end forkert. Fodbold handler om effektivitet og det leverede SønderjyskE i dag og det er så årsagen til at vi taber 3-0.

Læs også: Brøndby snydes: Superliga-stjerne får fire år i FC Midtjylland

Kent Nielsen ærgede sig over de mange spildte chancer og roste gæsternes målmand.
– Vi har mange fine skudmuligheder og vi må også rose deres målmand, han har også et par rigtig gode redninger. I bund og grund er det at få sparket de muligheder ind. Den scoring de laver, jamen der er høj kvalitet i det første mål og der har vi vel nogle chancer, som ikke er helt lige så svære og der handler det om at levere og det fik vi ikke gjort.

OB-træneren var meget tilfreds med den første time, men så gik det galt.
– Fodbold drejer sig om resultater og det er vi skuffede over. Vi er også bevidste om, at når skuffelsen har lagt sig, at der er mange ting, vi gør rigtigt. Det er vores bedste time vi har spillet her og det er mod et hold, der står meget kompakt og meget lavt. Vi er også overraskede over at få skabt flere pæne muligheder, end alle eksperter og vi selv troede. Det afgørende er at få sparket den ind og det leverede vi ikke.

Kent Nielsens tropper ligger fortsat på 7. pladsen efter nederlaget.

Læs også: Sådan kunne Brøndby have stillet op, hvis de ikke havde solgt stjernerne – TO tidligere FCK-stjerner med

OVERSIGT

Scroll to Top