Kampen der havde det hele: Nordsjælland og Lyngby delte i hektisk affære

Der var i dag lokalbrag i Superligaen da Nordsjælland hjemme tog imod rivalerne fra Lyngby. Kampen endte 2-2.

Hvis man troede man skulle se en kedelig omgang novemberfodbold på Nordsjælland i dag, så blev man slemt skuffet. Det blev nemlig til et drama af de bedre.

Allerede efter 8 minutter fik Lyngby nettet til at blafre, da den tidligere FCK’er Jeppe Brandrup scorede på oplæg fra brandvarme Mikkel Rygaard.

Denne stilling holdt indtil pausen, hvor der kom mere tryk på.

Kort efter pausen fik Emiliano Marcondes nemlig udlignet til 1-1, da Marcondes bankede den direkte ind på frispark.
Ondt blev værre for Lyngby, kort efter, da Michael Lumb nemlig fik bolden i eget net. 2-1 til FCN.

Men efter 70 minutter skulle det blive endnu værre for Lyngby. Mikkel Rygaard fik nemlig vist det røde kort, og således blev Lyngbys tropper altså reduceret til 10 mand. Rygaard gav Karlo Bartolec en lussing i situationen. Alligevel lykkedes det dog at hive ét point i land, da David Boysen kort før tid udlignede til 2-2 da han kunne prikke bolden i mål.