Silkeborg og AC Horsens spillede 2-2

En sen scoring fra Mate Vatsadze sikrede Silkeborg et enkelt point.

Silkeborg og AC Horsens tørnede her til aften sammen på Silkeborgs nye arena JYSK Park.

Gæsterne var nærgående i de første minutter, men så tog Silkeborg fuldstændigt over og efter flere gode tilbud sparkede Mark Rochester føringsmålet i kassen. Det var dog alligevel AC Horsens, der kunne gå til pause foran med 2-1, da Jonas Thorsen flot halvflugtede bolden i mål, hvorefter Simon Okosun prikkede et forlænget indlæg over stregen.

Silkeborg var derfor på jagt efter point i anden halvleg, og det lykkedes dem at få et enkelt, da indskiftede Mate Vatsadze udlignede kort før tid.

Det efterlader AC Horsens på en sjetteplads og Silkeborg på en 11. plads før rundens øvrige opgør. Tidligere på aftenen sejrede FC Midtjylland over FC Helsingør, hvilket sendte dem op på en øjeblikkelig førsteplads i Alka Superligaen.