Brøndby overtager Superligaens førsteplads efter 3-1 sejr over Randers

Brøndby tog her til aften mod Randers i Superligaen, i en kamp der på mange måder skulle blive spændende.

Brøndby kunne med en sejr over Randers spille sig op på førstepladsen, mens randrusianerne havde hårdt brug for point grundet den sidsteplads som de indtager.

Brøndby lagde bedst fra land, og kom også tidligt foran. Efter et flot opspil i højresiden centrerede Johan Larsson bolden. Inde foran mål kom den defensive Randers-midtbanespiller Jonas Kauko på tværs og sparkede bolde i eget net. 1-0.

Randers kom dog bedre med i kampen, og efter en halv times spil fik midterforsvar Jonas Bager headet Randers tilbage i kampen med sit første Superliga-mål. 1-1.

Herefter overtog dommerne fokus. Med flere kontroversielle domme følte Brøndby sig snydt, og på TV-billederne kunne man se at de nok havde en sag.

Stillingen holdt indtil 2. halvleg hvor Brøndby igen lagde sig i front. Brøndby fik tilkæmpet sig et frispark på kanten af feltet og her skulle Besar Halimi forsøge sig. Det gjorde han godt, for med venstrebenet fik han listet bolden ind bag Halldorsson til 2-1 føring.

Resten af kampen blev en noget rodet affære, hvor Randers dog ikke formåede at tilspille sig de store chancer. Dog måtte Frederik Rønnow hive en tv-redning op kort inden tillægstidens begyndelse.

Og i kampens absolut sidste minut fik Besar Halimi lukket og slukket med scoringen til 3-1. Halldorsson var trukket med op på et Randers-hjørne, og således var målet tomt da Brøndby slog kontra og lukkede til 3-1.

Brøndby overtager dermed førstepladsen i Superligaen.