Pointdeling mellem Lyngby og Midtjylland

To hold i glimrende form stødte søndag eftermiddag ind i hinanden på Lyngbys hjemmebane.

Her stod Lyngby nemlig som værter klar til at byde FC Midtjylland op til dans, i det der skulle vise sig at blive en seværdig affære.

Kampen var ikke særlig gammel, da Mikkel Duelund takkede Jess Thorup for tilliden, og pandede bolden i nettet efter oplæg fra Alexander Sørloth. 1-0 til Midtjylland. Efter 20 minutter udlignede Lyngby dog, da Mikkel Rygaard sparkede et straffespark i nettet.

Kort efter tog Lyngby føringen, da Mayron George på fremragende vis snød tre forsvarsspillere med en flot vending, og smadrede bolden op i målhjørnet. 2-1. Denne stilling varede indtil pausen.

I anden halvleg kom Midtjylland godt ud, og udlignede efter bare fem minutter. Lasse Fosgaard blev efter et hjørnespark uheldigt ramt, og blev noteret for et selvmål: 2-2.

Efter 72 minutter blev Zsolt Karcmar sendt tidligt i bad efter to gule kort, men Lyngby kunne ikke udnytte overtallet til at få scoret. Dermed ender kampen 2-2. FC Midtjylland ligger stadig ppå Superligaens førsteplads, mens Lyngby ligger nummer 8.