The perfect guide to the casino

Optakt: 3. runde i Champions League

Forud for den 3. runde i Champions League ser vi i denne optakt nærmere på nogle af de mest interessante opgør, der er i vente.

Der er masser af spændende Champions League-kampe i den kommende uge. Her ser vi nærmere på nogle af de mest interessante opgør, der er i vente, og du kan som altid oddse på kampene. Eksempelvis kan du spille på sportsbetting hos 888sport.dk
17. oktober – klokken 20:45:

Maribor – Liverpool (Gruppe E)

Liverpool jagter stadig deres første sejr i dette gruppespil af Champions League. Den sejr kan komme, når de tirsdag møder Maribor på udebane.

Jürgen Klopps tropper har spillet de to første opgør uafgjort i gruppespillet. Først 2-2 hjemme mod Sevilla, mens de senest spillede 1-1 mod Spartak Moskva på udebane.

Manchester City – Napoli (Gruppe F)

Manchester City har til gengæld ryddet bordet for point i deres første to kampe. Manchester-klubben vandt første opgør mod Feyenoord med hele 4-0, mens de senest spillede 2-0 mod Shakhtar Donetsk.

Tirsdag aften er italienske Napoli på besøg i det engelske, og med en 3-1-sejr over Feyenoord senest, så har italienerne tanket selvtillid, inden opgøret mod gruppe F’s førerhold. Napoli har 3 point, mens Man. City altså har 6 point hidtil.

Real Madrid – Tottenham (Gruppe H)

Gruppe H byder på en kamp om førstepladsen, når gruppens to førerhold tørner sammen tirsdag aften. Både Real Madrid og Tottenham har 6 point på kontoen, mens de også deler målscore på 6-1.

Real må med garanti se bort fra Bale, Carvajal, Hernandez og Kovacic, der alle er ude med skader. Derudover er både Benzema, Kroos, Marcelo og Navas tvivlsomme pt. Til gengæld har Ronaldo en vild statistik, som han sandsynligvis vil gøre alt for at forbedre.

Tottenham må undvære Alli (karantæne), Dembele og Lamela, som begge er ude med skader. Derudover er Rose og Wanyama tvivlsomme til kampen.

18. oktober – klokken 20:45:

Bayern München – Celtic (Gruppe B)

Bayern München har skiftet cheftræner siden sidste kamp, hvor Carlo Ancelotti mødte sin tidligere arbejdsgiver, Paris Saint-Germain, som kvitterede med en 3-0-sejr over tyskerne. På trods af stor optimisme før Champions League-gruppespillet blev sparket i gang, så fik Ancelotti altså silkesnoren.

Bayern tørster efter en sejr mod Celtic, hvis de skal holde fast i håbet om førstepladsen. Pt. ligger PSG nummer 1 i gruppen med 6 point, mens Bayern og Celtic begge har 3 point.

Chelsea – AS Roma (Gruppe C)

Chelsea får onsdag aften besøg af AS Roma, der ligger på andenpladsen i gruppen, mens englænderne indtager førstepladsen med maksimumpoint, 6 point, efter de første to runder.

Chelsea startede med at vinde 6-0 over Qarabag, mens de senest sejrede over Atletico Madrid med 2-1. Roma startede gruppespillet med at spille 0-0 mod Atletico, mens de dog senest fik hentet en kneben 2-1-sejr hjem mod Qarabag.

Hvis Roma vinder, så har Atletico får alvor langt op til avancement-pladserne, idet de pt. blot har 1 point på kontoen.

FC Barcelona – Olympiakos (Gruppe D)

FC Barcelona tog hul på gruppespillet med en 3-0-sejr over Juventus på hjemmebane. Senest fik de en smal 1-0-sejr over Sporting Lissabon på udebane. Hidtil står Lionel Messi noteret for to mål i gruppespillet, og ovenpå landsholdspausen, hvor han senest scorede hattrick, så virker han i solid målform.

Olympiakos har haft sværere arbejdsbetingelser. De startede gruppespillet med at tabe 3-2 til Sporting hjemme, mens de siden hen led et 2-0-nederlag til Juventus. Dermed er det top mod bund, der tørner sammen, når Barca med 6 point tager imod græske Olympiakos med 0 point onsdag aften.

OVERSIGT

Scroll to Top