The perfect guide to the casino

Fortid i Brøndby: Nu skriver dansker ny kontrakt med kinesisk storklub

Carsten Dohm har tidligere været ungdomstræner i Brøndby, men har nu fået en ny kontrakt hos Shanghai SIPG.

Shanghai SIPG har André Villas-Boas som træner og har stjerner som Oscar, Hulk og Ricardo Carvalho i truppen, som bestemt ikke går for småpenge.

Læs også: ‘Hvad laver han på landsholdet?’ – Dansk stjerne STORSVINES på Twitter

Klubben har dog også et dansk islæt, da Mads Davidsen er tekniske direktør i klubben. Den tidligere ungdomstræner i Brøndby IF har i den forbindelse arbejdet med Carsten Dohm, som ligeledes har været ungdomstræner i Brøndby.

Læs også: Bendtner afslørede efter ‘offside-mål’: Dette sagde linjedommeren til mig

Nu skal de to tidligere Brøndby’ere samarbejde, da Carsten Dohm ifølge Mads Davidsen har skrevet en ny kontrakt med den kinesiske storklub. Dermed skal Dohm fortsætte sin rolle som konsulent for Shanghai SIPG.

– Jeg er meget tilfreds med, at vi har forlænget kontrakten med Carsten. Han performerer og er dybt engageret i arbejdet med at udvikle vores lokale trænere og spillere, så en vigtig brik for vores klub. Dernæst er vi ved at opbygge hele ungdomssektoren og vores i alt 44 akademier rundt om i Kina med over 11.000 spillere, og her har jeg selvsagt brug for hjælp og sparring i forhold til at finde den rigtige model og setup, så vi kan få bygget Asiens stærkeste klub over tid, og her er Carsten også en rigtig produktiv og erfaren medspiller, udtaler Mads Davidsen ifølge bold.dk

Carsten Dohm har også tidligere været i FCN.

Læs også: Dagens VILDESTE syn: Ronaldo viser sin garage frem; Bentley, Bugatti, Mercedes, Audi, Lamborghini… du vælger bare

OVERSIGT

Scroll to Top