The perfect guide to the casino

Ex-agent afslører: Mor ville til Real Madrid eller Barcelona – Disse klubber bød på ham

Bariz Soofizadeh er nu Emre Mors tidligere agent, og han afslører, hvilke klubber som ville have Emre Mor.

På trods af manglende spilletid i Dortmund, så er der stor interesse for Emre Mor. Det afslører hans nu tidligere agent Bariz Soofizade, som sammen med Muzzi Özcan er blevet fyret af Emre Mor. I stedet har Emre Mor nu Bektas Demirtas som agent, og er dermed i stald med Hakan Calhanoglu, der som bekendt skiftede til AC Milan denne sommer.

Læs også: Ståle joker: Overvejer at hente Brøndby IF-spiller

Helst ville Emre Mor til Barcelona eller Real Madrid, men de var ikke interesserede. I stedet afslører Soofizade nu, hvilke klubber som ville have Mor.

– Lilla ville have ham og vi talte med Everton og Huddersfield. To Bundesliga-klubber var også interesserede. Vi var enige med Fiorentina, men så kom Inter. Betis prøvede også meget hårdt. Emre ville selv foretrække Real Madrid eller Barcelona, men de ville ikke ham, udtaler Soofizade til fussballtransfers.com

Agenten fortæller yderligere, at han ville have foretrukket, hvis Emre Mor var skiftet til Betis, da han kunne få fast spilletid. Emre Mor ville dog kun til Inter, da han hørte om det, fortæller agenten. Forventeligt forklarer han, at han ikke ville have mange penge i forbindelse med skiftet, men at det var Inter, som pludselig ændrede kurs i forhandlingerne.

Se også: Tidligere Brøndby-stjerne jubler over FCK-exit – Se her, hvad han lige har liket på Twitter

Læs også: Alt er på plads: Ståle bekræfter, at man skriver professionel kontrakt med ung angriber

OVERSIGT

Scroll to Top