The perfect guide to the casino

Barcelona betalte 300 millioner for Paulinho: Gad ikke betale 30 for Asensio, som de havde købsaftale med

Marco Asensio kunne have været Barcelona-spiller.

Igen i går straffede Marco Asensio Barcelona, hvilket han også gjorde, da de to klubber mødtes i USA og i den første Super Copa-kamp. Generelt ser fremtiden særdeles lys ud for Real Madrid-stjernefrøet, og det må gøre rigtig ondt på Barcelona.

Læs også: Messi i det røde felt: Dette råbte han til flabet Ramos i El Clásico

Ifølge Bleacher Report og spillerens agent, så havde Barcelona nemlig en købsaftale med Marco Asensio for blot tre år siden. Dengang var den 18-årige Asensio i barndomsklubben Mallorca, og Barcelona havde en aftale om at købe ham. Mallorca var i økonomiske problemer og de krævede derfor hele betalingen med det samme, men Barcelona ville ikke betale de 30 millioner kroner, som Real Madrid endte med at betale. I stedet ville de kun betale et lavere beløb og så flere penge senere.

Læs også: PSG sparker til Barca, mens de ligger ned: Smed dette billede på Twitter ved stillingen 2-0

Det kostede Barcelona chancen, da Real Madrid havde fået et tip fra Rafa Nadal, der som bekendt er Real Madrid-fan og fra Mallorca, og Real Madrid slog til med det samme. Siden blev Asensio udlejet til Mallorca og siden Espanyol og i sidste sæson spillede han så for Real Madrid, hvilket han højst sandsynligt vil gøre mange år frem.

Læs også: Chok i Barca: Stjernebomber knæskadet mod Real

Barcelona betalte i dette transfervindue 300 millioner for Paulinho.

OVERSIGT

Scroll to Top