The perfect guide to the casino

Brøndby er vilde: Anlægger bane magen til deres kampbane lige ved siden af stadion som der kan spilles på året rundt

Brøndby opruster nu deres træningsanlæg.

Brøndby vil i fremtiden have en bane magen til den på deres stadion, som de kan træne på året rundt. Det oplyser de i dag og den bliver placeret lige ved siden af Brøndby Stadion.

– Vi forsøger hele tiden at optimere forholdene for spillere og trænere i Brøndby IF. Med et nyt træningsanlæg, der har indbygget dræn og varme i banen, kan vi sikre de bedst mulige træningsforhold i et land med en vinter, som ofte gerne vil besværliggøre en sport, der bedst spilles på naturligt græs. Derfor har vi investeret i den nye træningsbane. Det er endnu et skridt frem i forhold til vores strategi, hvor vi også vil kunne tilbyde flere af de bedste talenter at træne med i vintermånederne under forhold, der øger muligheden for deres udvikling. Det betyder også, at det nye anlæg ikke kun kommer til at være til gavn for det nuværende Brøndby-hold, men også for dem der skal være med til at skabe Brøndby IF i fremtiden, siger Troels Bech.

Læs også: Done deal: Angriber bekræfter City-skifte på Instagram

– Banen bliver magen til den, vi har inde på Brøndby Stadion. Det vil sige, at vi lægger et stabiliseringstæppe ud med et minimum af kunstgræs, og oven på dette bliver den reelle bane så sået. Så ligesom på stadion bliver det en følelse af at spille på en helt naturlig græsbane, hvilket det i princippet også er. Den er bare mere skridsikker. Der kommer til at være både varme og dræn under det nye anlæg og med tanke på, hvor godt stadionbanen har præsteret, tror vi på det samme fra det nye træningsanlæg, lyder det fra baneansvarlig Chris Hague til Brøndbys hjemmeside.

Læs også: Afsløret: Dette råbte Ronaldo til Barca-mand efter sit røde kort

Her vil spillerne kunne blive analyseret grundigt.

– De bedst mulige rammer og værktøjer giver de bedste forudsætninger for succes. Derfor er der ikke kun tale om en ny bane, vi får også installeret de samme analytiske værktøjer fra Inmotio, som vi på nuværende tidspunkt har på bane 3 og 4, hvor den daglige træning hidtil har foregået. De digitale muligheder øger muligheden for at dosere spillernes træningsmængde meget præcist og dermed optimere både træning og præstation i kampene. Det er til stor gavn for analytikerne, så de kan give klare beskeder til trænerteamet både til træning og i kamp. Det mindsker risikoen for overbelastningsskader, siger Peder Siggaard der er projektleder i Brøndby IF’s sportslige afdeling.

Brøndby regner med, at det nye anlæg er klart i det nye år. Det kommer til at ligge lige ved siden af stadion og kan ses her.

Læs også: Danmarks klammeste stadion? Superliga-klub får sur smiley

OVERSIGT

Scroll to Top