The perfect guide to the casino

Edgar Davids storroser dansk landsholdsstjerne: Han er nummer et

Den hollandske legende er fuld af lovord, når snakken falder på dansk landsholdsstjerne.

Den hollandske legende Edgar Davids spillede fra 2005 til 2007 i Tottenham Hotspur, og i dag nyder han at følge med i klubbens kampe.

Læs også: Ronaldinho er iskold: Vil kun spille kampe – fortsætter gerne karrieren i en klub, hvis han kan slippe for at træne

– Jeg er glad for, at Spurs har et topholds kultur, der starter med de nyeste træningsfaciliteter. Det er sådan det er. Det er utroligt. Når du tager dertil, vil du træne! Du vil arbejde! Det inspirerer til storhed. Det motiverer dig. Det er ikke tilfældigt, at alt spiller sammen, og at de har haft de her sidste par utrolige sæsoner i Premier League. Det er ikke en engangsforestilling. Spurs er på det niveau, og derfor er jeg så stolt af klubben. Spurs har skabt den kultur. Jeg kan godt lide dette hold. Når jeg ser dette hold spille, ser jeg at de har det sjovt, jeg ser ungdom, entusiasme, fodbold på kanten, sjov fodbold. De har det sjovt, og de er store, store talenter. Hvordan kan du ikke elske dette hold?

Læs også: Medie: Udlejet FCK’er presses ud efter kun et halvt år

Specielt den danske kreatør Christian Eriksen imponerer Davids:

– Han gjorde det utroligt godt sidste sæson, og han har stor indflydelse. Når jeg lytter til folk, taler de om denne spiller. Og når du ser fyren spille, hvor mange assists laver han så? Hvor mange chancer skaber han? Han er nummer et, udtaler Davids til Tottenhams hjemmeside.

OVERSIGT

Scroll to Top