The perfect guide to the casino

Journalist: Brøndby-fans heilede til kampen mod FCK

Angela Brink anklager Brøndby-fans for at heile.

Det gik vildt for sig, da Brøndby i søndags slog FCK. På banen kunne FCK ikke matche Brøndby, og efter hjemmeholdets sene scoring gik FCK-fans amok i et voldsorgie, som endte med at kampen blev afbrudt i 20 minutter.

Journalisten Angela Brink nævner dog noget andet fra kampen. I en blog som starter om en bøde til et par turister, som heilede i Tyskland, så langer hun pludselig ud efter Brøndbys fans og anklager fans af klubben for at have heilet.

– Hvad angår fodbolden er det fristende at nævne de skandaløse optøjer, der var i forbindelse med søndagens kamp mellem FCK og Brøndby IF: Ud over volden mod kontrollører og udkommanderede betjente kunne man se enkelte heile på langsiden på Brøndby Stadion. Det tales allerede nu om, at der skal være et retligt efterspil for de voldelige fodboldfans. Men hvordan kan klubberne egentlig være bekendt, at dem, der stod og heilede, bare igen kan købe sig en billet til næste fodboldkamp og igen fremføre symbolsk støtte til en ideologi, der dræbte mennesker på grund af deres religiøse tilhørsforhold, seksualitet eller politiske overbevisning?, spørger journalisten Angela Brink i en blog om nazisme på fyens.dk

45-årige Angela Brink er journalist og forfatter, og har et barn med Clement Kjersgaard.

OVERSIGT

Scroll to Top