OB og AaB delte i chancerig affære

På trods af store chancer formåede ingen af holdene at få lukket op for scoringer i dagens målløse kamp.

Kampen startede med fart over feltet, hvor OB forsøgte at sætte sig pĂĄ spillet. Kampens første store chance faldt dog til AaB efter 5 min., der pĂĄ en kontra kom frem til et skud, der fandt en fri Edison Flores, som røg forbi Grytebust, men i sidste øjeblik fik Mikkel Desler blokeret skuddet – sĂĄ var kampen i gang.

Efter smĂĄ 10 min. fik OB’s Nicklas Helenius dog svaret igen, da han blev stukket i dybden, hvor han med en afslutning pĂĄ kanten af det lille felt blev reddet af Nicolai Larsen.

Herefter skiftedes de to hold til at have bolden og forsøge at skabe chancerne. Det var derfor en balndet affære, hvor spillet bølgede frem og tilbage.

Kampens detalje kom efter en halv times spil. OB skulle tage et frispark fra 30 meter. Nicklas Helenius løfter bolden op i luften med foden, så Anders K Jacobsen kunne flugte bolden mod mål, men til stor ærgelse ramte han en fremstormende AaB-spiller. Den noget alternative afvikling så ikke ud til at behage Kent Nielsen.

5 min. før pausen var AaB tæt på igen. Jakob Ahlmann leverede et godt indlæg ind på kanten af feltet, som Kasper Risgaard firsttimede, men skuddet blev dog kanoneret over.

Kort før pausen fik Mathias Greve bolden i fremdrift. Han satte sin direkte modstander og kom herefter helt fri i feltet, men hans skud ramte indersiden af stolpen og var det man kalder stolpe ud for den unge fynbo. Dermed var stillingen 0-0 ved pausen.

2. halvleg fortsatte med spil og chancer i begge ender. Edison Flores lagde bolden af pĂĄ kanten af feltet til Rasmus WĂĽrtz, der fik sendt et godt skud afsted, men Sten Grytebust pillede den.

Efter en lille time kom offensive Joan Simun Edmundsson på banen i stedet for Jens Jakob Thomasen, hvilket tydeligt gav OB et offensivt boost. De helt store chancer havde hjemmeholdet dog svært ved at komme frem til.

Det var da også AaB, der var mest farlige på deres kontrastød. Jannik Pohl kom fri i dybden, hvor han kunne spille en fri Würtz tilbage i feltet, men hans afslutning sad lige i favnen på Grytebust.

I takt med, at uret nærmede sig de 90 min. lignede gæsterne fra Aalborg også et hold, der var tilfredse med et uafgjort resultat. OB forsøgte tværtimod fortsat at presse på, men uden held. Dermed endte kampen målløst 0-0.