The perfect guide to the casino

Officielt: Superliga-legende indstiller karrieren

Den tidligere Superliga-topscorer Jeppe Curth undstiller nu fodboldkarrieren.

To danske mesterskaber, en pokaltitel, udenlandsophold, Superliga-topscorer, Champions League-mål på Old Trafford… det er indholdet af en legendarisk karriere, som nu er slut.

Læs også: Transfer-chok: Emre Mor skriver under med Serie A-klub

I en alder af 33 år siger Jeppe Curth farvel, meddeler Viborg i dag.

Læs også: Husker I Markus Bay? Snart skriver han med dansk klub

Som helt ung rykkede Curth til Feyenoord, hvor han fik fin succes ved at blive udlejet til Excelsior. Siden vendte han hjem til AaB, hvor han fik stor succes inden ophold i FCM og Viborg ventede.

Læs også: Messi lagde følelsesladet hilsen til Neymar – Nu har brasilianeren kommenteret opslaget

Nu har skader dog tvunget ham til at sige stop.

-Det er aldrig nemt at sige farvel. Slet ikke til noget, der på godt og ondt har fyldt så meget, som fodbold og fodboldlivet har gjort for mig. Men grundet min fysik føler jeg desværre, at det er mest rigtigt at stoppe nu. Jeg vil altid tænke positivt tilbage på min karriere, og det jeg har opnået sportsligt, men også med at mindes alle de fantastiske mennesker, jeg har mødt igennem de seneste årtier. De seneste tre år i Viborg har været med op- og nedture, men jeg har virkelig nydt at være en del af klubben, og jeg kommer til at savne mine holdkammerater og alle omkring holdet, udtaler Curth til Viborgs hjemmeside.

Curth blev årets unge danske spiller i 2002 og vandt DM med AaB i 2008, hvor han også blev topscorer i Superligaen. I 2014 vandt han The Double med AaB.

Her scorer han på Old Trafford i Champions League:

OVERSIGT

Scroll to Top