Danmark er i EM-finalen efter drama

Der måtte straffespark til, før Danmark kunne booke billet til EM-finalen.

Østrig havde lagt en gameplan, der gik ud på at stå mange folk bag bolden, og derfor var meget initiativ givet til danskerne. Østrig var dog også oppe i Danmarks felt nogle få gange, og efter 11 minutter resulterede det i et straffespark, da Maja Kildemoes havde arm på bolden. Østrigeren sparkede dog langt over mål, hvorfor Danmark kunne ånde lettet op.

I resten af halvlegen var der sporadiske tilbud, men der blev ikke scoret, hvilket også var tilfældet i anden halvleg. Derfor måtte opgøret i forlænget spilletid, og her havde danskerne flere store muligheder for at score og sende sig selv i finalen. Det lykkedes dog ikke, og så måtte kampen afgøres i en straffesparkskonkurrence.

Her viste Danmark sig at være stærkest, da de vandt med cifrene 3-1 og dermed er i EM-finalen, der spilles søndag. Her venter enten Holland eller England.