The perfect guide to the casino

Horsens-træner: Der er stort set ikke en chance i hele kampen

AC Horsens og Bo Henriksen mĂ¥tte se sig slĂ¥et til sidst i Odense.

Læs ogsĂ¥: Officielt: Dansk landsholdslegende indstiller karrieren

Det var en tydeligt skuffet og kortfattet Bo Henriksen, som Footy fangede efter kampen.
– Overall, det er jo en fodboldkamp, der ret beset skal blive 0-0. Der er stort set ikke en chance i hele kampen, til nogle hold og sĂ¥ mĂ¥ vi jo bare stĂ¥ og klappe, altsĂ¥ hvis der er en, der sparker den op i hjørnet fra 25 meter pĂ¥ den mĂ¥de, som han gør det, sĂ¥ er det bare rigtig godt sparket ind. Det kan vi ikke organisere os ud af altsĂ¥ vi kan jo forsvare os pĂ¥ rigtig, rigtig mange mĂ¥der og det gjorde vi ogsĂ¥ i dag, men forsvare os imod en der klapper den op i hjørnet fra 25 meter, det kan vi ikke.

Læs ogsĂ¥: Brøndby-tweet gĂ¥r viralt – Ydmyger rivalerne fra FCK

Læs ogsĂ¥: Cristiano til Neymar: Drop PSG og tag til denne klub i stedet for

Horsens-træneren pĂ¥pegede, at det var den sidste energi, der manglede i dagens kamp.
– Jeg synes egentlig, at vi i store dele af kampen gør alt hvad vi skal, vi mangler 5-10% for specielt i boksen for at blive farlige og komme ind der, hvor det gør rigtigt ondt. Vi mangler noget power i specielt offensiven, for jeg synes egentlig vi er okay pĂ¥ bolden i situationer, men vi bliver jo aldrig rigtig farlige. SĂ¥ er det jo fint at forsvare sig, det er ok, men vi vil ogsĂ¥ gerne score og det var vi jo ikke sĂ¥ tæt pĂ¥ i dag.

Læs ogsĂ¥: Juventus investerer stort: Henter Bonuccis afløser hos rival

Bo Henriksen var ærgerlig over nederlaget, da den defensive organisation var god.
– I de kampe, hvor vi mangler de sidste procenter, der forsvarer vi os godt og det gjorde vi i dag og sĂ¥ kan vi ikke gøre mere. OB spiller sig jo ikke ud af vores defensive organisation, selv 11 mod 10, der synes jeg vi stĂ¥r fremragende pĂ¥ banen. De spiller og spiller og spiller, men der sker jo ikke rigtigt noget. SĂ¥ har de jo sĂ¥ en mand, der er kold og sparker den op i hjørnet, det er godt lavet slutter en ærlig Bo Henriksen.

Læs ogsĂ¥: Kan du huske Edgar Davids? SĂ¥dan ser legenden ud i dag

OVERSIGT

Scroll to Top