The perfect guide to the casino

Først handlede de i Brøndby: Nu har Vendsyssel hentet tidligere FCK-talent

Vendsyssel FF har travlt med at opruste.

De har lige hentet Andreas Kaltoft fra Brøndby IF og Benjamin Lund fra FC Nordsjælland, og nu er turen så kommet til FCK.

Læs også: Officielt: Dansk landsholdslegende indstiller karrieren

Således har Vendsyssel FF hente målmanden Frederik Ibsen, der har en fortid som talent hos FC København.

– Helt overordnet er jeg rigtig tilfreds med, at vi endnu engang har formået at tiltrække et stort talent, som har fået sin fodboldopdragelse på et at de bedste akademier i Danmark. Foruden Frederik har vi som bekendt også skrevet med Andreas Kaltoft fra Brøndby IF og Benjamin Lund fra FC Nordsjælland. Disse tre aftaler er helt i tråd med den mission, som den nye ejerkreds udstak i januar 2017 – og så er det jo dejligt at kunne konstatere, at vi også eksekverer herefter – og at vi holder os til vores overordnede plan. Jeg har fulgt Frederik Ibsen i flere år og anser ham for et meget stort talent, hvilket han også har bevist på henholdsvis FCK´s U19-hold og reservehold – og ikke mindst under prøvetræningen hos os i de seneste par uger. Med Frederik har vi nu lukket hullet i truppen på vores målmandsposition, og vi råder nu over to unge dygtige og talentfulde målmænd, hvilket også er med til skærpe konkurrence om pladsen i den daglige træning, siger Mogens Krogh, udtaler administrerende direktør i Vendsyssel FF, Mogens Krogh, i en pressemeddelelse.

Vendsyssel var i sidste sæson særdeles tæt på at rykke op til Superligaen, og Frederik Ibsen har fået en kontrakt på tre år.

Læs også: Brøndby-tweet går viralt – Ydmyger rivalerne fra FCK

Læs også: Cristiano til Neymar: Drop PSG og tag til denne klub i stedet for

Læs også: Marca: Neymar skriver SEKS år med Paris SG – Får ugeløn på 4,5 millioner kroner

OVERSIGT

Scroll to Top