The perfect guide to the casino

Bookmaker udråber FCM-træner til storfavorit: Så lavt er odds på, at Jess Thorup bliver fyret

Ifølge bookmaker er Jess Thorup favorit til at blive den næste trænerfyring i Superligaen.

FC Midtjylland fik en forfærdelig start på Superligaen, da det blev til et 4-0-nederlag mod Brøndby.

Læs også: Transfer-chok: Zlatan skriver med denne klub, når han er sin skade kvit i oktober

Jyderne sluttede også svagt af i Superligaen sidste sæson, og nu melder bookmaker, at Jess Thorup er udset som favorit til at blive fyret i Superligaen.

– Når man er cheftræner i en af de mest ambitiøse klubber i rækken, vil man altid være genstand for spekulation, når resultaterne ikke lever op til målsætningerne. Man kan så diskutere, om klubbens målsætning harmonerer med holdets reelle formåen, men faktum er, at man udadtil fra ledelsens side har meldt ud, at holdet har kvaliteterne til at kæmpe med om mesterskabet. Og på nuværende tidspunkt ser vi ikke mange tegn i retning af, at Thorup og FC Midtjylland i samspil vil kunne blande sig der i denne sæson, udtaler oddssætter hos Bet25, Niklas Nürnberg.

– Det er sjældent, at der ikke er mindst én klub, der underpræsterer kraftigt i en halvsæson, så oftest vil der ryge en træner. Omvendt er den nye struktur også med til at beskytte nogle trænere og give nogle ekstra livliner, så det vil ikke være chokerende, hvis alle 14 trænere møder op til første træning efter vinterpausen. Vi har dog alligevel en forventning om, at der kommer minimum én fyring i løbet af efteråret, og det kunne meget vel være Jess Thorup, udtaler Niklas Nürnberg videre.

Odds på Jess Thorup til at blive fyret er blot 1,90. Glen Riddersholm er på odds 4,00, Olafur Kristjansson er 5,00, Kent Nielsen er 15,00 og David Nielsen er 25,00. Væddemålet lyder på, hvilken træner der stopper i sin klub først, hvorfor David Nielsen er med på listen, da der er rygter om, at han vil blive snuppet af en anden klub.

Læs også: Afsløring: Juventus krydser fingre for, at PSG ikke henter Neymar

Læs også: FCK-fans raser mod profil – ‘Spiller han dårligt for at blive solgt?’

OVERSIGT

Scroll to Top