The perfect guide to the casino

Officielt: Helsingør henter tidligere Brøndby-talent

Mark Leth Petersen får nu chancen i Superligaen. Det tidligere Brøndby-talent har fået en to-årig kontrakt med FC Helsingør.

Mark Leth Petersen var et stort talent i Brøndby og han snuste til Superliga-holdet, men røg siden videre. 124 kampe i landets næstbedste række er det blevet til for FC Roskilde, Næstved, FC Vestsjælland og Brønshøj, ligesom han også har erfaring fra 2. division.

Se også: Brøndby-fansene udbryder i jubel på Twitter – Er klubben ved at købe denne stjerne?

Nu gælder det dog landets bedste række, da Mark Leth Petersen har fået en to-årig kontrakt med FC Helsingør efter at have skiftet på en fri transfer.

– Mark har været i en del forskellige klubber, og har prøvet lidt af hvert. Vi har en meget ung trup, så det er en stor bonus at få en spiller ind med nogle oplevelser i bagagen, og som kan bidrage med erfaring både i kampene og i omklædningsrummet. Derudover kan Mark også give os nogle andre strenge at spille på i offensiven, da han er en lidt anden type end de kantspillere vi har i forvejen, og han kan også spille i angrebet, hvis vi vil have en anden slags spiller på toppen, udtaler direktør Janus Kyhl til klubbens hjemmeside.

Mark Leth Petersen har også spillet en enkelt sæson for Landskrona i Sverige og står noteret for 12 Superliga-kampe med en enkelt scoring til følge for HB Køge.

Læs også: Husker I Danilo Arrieta? I dag er han 30 år og på vej til Superliga-klub

Læs også: Ingen kan tro deres egne øjne: Storklub byder 1,1 milliard kroner på Real Madrid-reserve

OVERSIGT

Scroll to Top