The perfect guide to the casino

Referat: OB nedlagt af stærke FC Nordsjælland

FC Nordsjælland nedlagde OB med 1-2 sejren på mål af Asante og Bartolec.

Læs også: Officielt: Laudrups bedste indkøb nogensinde stopper karrieren

Kampens åbning var meget præget af duelspil og spil frem og tilbage, hvor det var tydeligt, at begge hold forsøgte at stemple ind i sæsonens første kamp. Det lykkedes dog bedst for hjemmeholdet med at tage styringen på kampen, mens Nordsjællands hurtige front-trio hele tiden lurede på omstillingerne, hvor de kunne udnytte deres hurtighed.

Halvvejs i 1. halvleg fik vi kampens første scoring. En lang bold nede fra FC Nordsjælland forsvaret sendte hurtige Ernest Asante i dybden jagtet af Frederik Tingager samt en fremstormende Sten Grytebust, men på kølig vis kom han først til stikningen på kanten af feltet og fik lobbet bolden over Sten Grytebust.

Læs også: Her er beviset: Liverpool-spiller skifter til Lazio efter ti år på Anfield

Efter scoringen forsøgte OB at sætte sig mere på spillet, men gæsterne stod stærkt i defensiven samtidig med at de hele tiden så skarpe ud på kontraangrebene.

Kort før pausen var Asante tæt på at blive dobbelt målscorer efter han stod helt fri i feltet, men stolpen stod i vejen for den lynhurtige angriber. Dermed var stillingen 0-1 ved pausen.

Læs også: Nu går Chelsea amok: Henter Aubameyang + angriber til 800 millioner

OB kom langt bedre ud til 2. halvleg, hvor de formåede at spille bolden rundt langt bedre oppe på gæsternes halvdel. Efter 55 min fik OB endelig hul på bylden. God fight fra Mikkel Desler gav Rasmus Jönsson bolden, som slog et fremragende indlæg ind i hovedet på Anders K Jacobsen, der headede bolden ind helt oppe i hjørnet. Stillingen var dermed 1-1.

Læs også: Billede: TV2-værtindes smukke datter viser sin store barm frem i badedragt

Scoringen fik gæsterne længere frem på banen, hvilket gav en mere åben kamp, da begge hold følte, at de kunne snuppe alle 3 point.

Efter 65 min. fik vi gæsternes 2. scoring. Efter et godt skud fra Godsway Donyoh, der blev parreret af Sten Grytebust, formåede Karlo Bartolec at følge op på riposten, som han satte sikkert ind til føringen 1-2.

Læs også: Vanvid: James fik sit nummer i går – det skete der kort tid efter

OB jagtede igen en udligning, mens FC Nordsjælland igen var komfortable med at stå defensivt og slå til på kontrastød, hvilket lykkedes for gæsterne. Dermed sikrede FC Nordsjælland sig alle 3 point i Odense.

Læs også: Bild: Alexander Zorniger hjælper tysk storklub på transfermarkedet

OVERSIGT

Scroll to Top