Pause: FC Nordsjælland viser skarphed og sikrer sig føringen

Jens Maae har netop fløjtet af efter de første 45 min, hvor stillingen er 0-1 til FC Nordsjælland på mål af Ernest Asante.

1. halvleg har været meget præget af duelspil og spil frem og tilbage, hvor det var tydeligt, at begge hold forsøgte at stemple ind i sæsonens første kamp. Det lykkedes bedst for hjemmeholdet med at tage styringen på kampen, mens Nordsjællands hurtige front-trio hele tiden lurede på omstillingerne, hvor de kunne udnytte deres hurtighed.

Halvvejs i 1. halvleg bragte Ernest Asante gæsterne i front på en lang stikningen i dybden, som han formåede at løbe op, hvorefter han lobber bolden i nettet, over en fremstormende Sten Grytebust, der ender på mellemhånd.

Efter scoringen forsøgte OB at sætte sig mere på spillet, men gæsterne stod stærkt i defensiven samtidig med at de hele tiden så skarpe ud på kontraangrebene. Kort før pausen var Asante tæt på at blive dobbelt målscorer efter han stod helt fri i feltet, men stolpen stod i vejen for den lynhurtige angriber.

Dermed er stillingen 0-1 efter de første 45 min.