The perfect guide to the casino

Live: Footy.dk er på plads når OB tager imod FC Nordsjælland

Der er lagt op til et spændende opgør, når FC Nordsjælland gæster OB på EWII Park. Her gælder det 1. spillerundes sidste kamp.

OB har med tilgangen af Nicklas Helenius nu flere kort at vælge imellem på de offensive pladser, mens ingen profiler endnu har forladt den fynske klub. Det bliver derfor spændende at se, hvem der bliver Kent Nielsens foretrukne angribere i dagens opgør.

FC Nordsjælland har sagt farvel til Superliga-topscorer Marcus Ingvartsen og midtbaneslideren, Stanislav Lobotka, der begge er blevet solgt for store millionbeløb. Det bliver spændende at se, hvem der skal tage over for profilerne i dagens udekamp mod OB.

Læs også: Officielt: Laudrups bedste indkøb nogensinde stopper karrieren

Vi kan forvente at se to hold, der vil bruge de første minutter på at se hinanden an og ikke risikere for meget, da det vil gøre ondt at tabe Superliga-premieren for begge hold.

Joan Simun Edmundsson skal til dagens opgør følge op på hans flotte efterår, ligesom Frederik Tingager skal holde sit høje defensive niveau frem mod den nye sæson.

Emiliano Marcondes er gæsternes helt store profil efter salgene af Ingvartsen og Lobotka og det bliver spændende at se, hvordan de to hold står efter tvivlsomme resultater i opstarten.

Læs også: Her er beviset: Liverpool-spiller skifter til Lazio efter ti år på Anfield

Sidste gang FC Nordsjælland gæstede Fyn tilbage i august sidste år blev de sendt hjem med et 3-1 nederlag. Det tyder dog på en mere jævnbyrdig kamp i dag og der vil være knald på, når Jens Maae blæser kampen i gang kl. 19.00 på EWII Park.

Footy.dk er klar med liveopdateringer og reaktioner efter kampen.

Læs også: Billede: TV2-værtindes smukke datter viser sin store barm frem i badedragt

OVERSIGT

Scroll to Top