The perfect guide to the casino

Brøndby: Vi har for mange udlændinge

Brøndby IF erkender, at de har for mange udlændinge.

Siden Alexander Zorniger er kommet til Brøndby, så er det gået fremad med resultaterne, men spillertruppen har efterhånden rigtig mange udlændinge.

Læs også: Se de vilde billeder: Sådan så Malte Ebert ud, før han blev ‘Gulddreng’

I dette vindue er Kasper Fisker blevet hentet, men ellers har Brøndby skrevet med tjekkiske Jan Kliment, Filip Blazek fra Slovakiet, Besar Halimi fra Tyskland/Kosovo og med tyske Benjamin Bellot.

Læs også: Er Real blevet snydt? Theo Hernandez lignede en Serie 6-spiller ved præsentationen

Og sportsdirektør Troels Bech er godt klar over, at de har for mange udlændinge i Brøndby.

– Det er selvfølgelig forstærket af, at vi har et internationalt set-up med en tysk træner, en videoanalytiker fra Tyskland, og en amerikansk fysisk træner, og det trækker nogle nye netværk med sig. Sandheden er jo, at man henter ikke den bedste spiller, man henter den bedste, man kender. Vi kender enormt mange, men når der så kommer en tysk træner, der har et meget nært kendskab til et andet område, så… Benedict Röcker er jo 100 procent her, fordi Alexander kendte ham fra tidligere. Så jeg er med på, at balancen lige nu er rykket over i retning af færre danskere og flere udlændinge, og det er noget, vi er bevidst om, udtaler Troels Bech til Tipsbladet.

Brøndby kan risikere kun at have få danskere i startopstillingen, men resultaterne komemr først.

– Ja, det er en mulighed, og det er ikke noget, vi stiler efter, men vi ville være kede af at blive nummer fem, fordi vi kun vil have danskere. Jeg hører jo også til dem, der synes, at vi principielt har for mange udlændinge lige nu, og vi vil gerne have mange flere af vores egne, men vi vil meget nødig gå ned i niveau for at have dem der, lyder det videre.

Brøndby sluttede i sidste sæson som nummer to.

Læs også: Chelsea-chok: Nu hugger United endnu en sikker transfer fra Conte

OVERSIGT

Scroll to Top