The perfect guide to the casino

Officielt: Esbjerg går transferamok – Henter spiller i The Championship

Først en spiller med fortid i Real Madrid og nu en spiller fra The Championship.

Det vælter ind med spillere i Esbjerg. I dag kom der således en spiller med fortid i Real Madrid, hvilket du kan læse mere om ved at klikke her.

Og nu har Esbjerg så også hentet en spiller hos Wolverhampton. Det drejer om sig den unge rumæner Nicu Carnat, som bliver lejet et år.

– Der er flere gode grunde til at hente Nicu Carnat. Nicu kan spille alle fire offensive positioner. Vi forventer kampe hvor modstanderne vil være afventede overfor os, og her er Nicu en spiller der kan spille i små rum. Han har store individuelle tekniske kvaliteter. Han er en god dribler, der er hurtig med bolden. Fra kanten har han gode indlæg og er også i stand til selv at finde de rette scoringspositioner i feltet. Nicu er meget motiveret for at komme til Esbjerg. Sæsonstarten kommer lidt senere i England, så Nicu har arbejdet hårdt for at ankomme fit til Esbjerg. Vi havde gerne set en permanent tilknytning af Nicu til EfB, men Wolverhampton var ikke klar til at slippe ham, der er dog mulighed for at tilknytte ham mere permanent senere, siger EfB’s sportsdirektør Ted van Leeuwen til klubbens hjemmeside.

Den 19-årige offensivspiller har spillet sammen med en anden Esbjerg-spiller, da både han og den fornyligt signede Adrian Petre har optrådt på forskellige Rumænske ungdomslandshold.

Læs også: Brøndby tæt på ny transfer: Henter profil med fortid i dansk fodbold

Esbjerg meddeler, at de kigger på flere forstærkninger.

Læs også: Breaking: Barca er tæt på at hente Chelsea-stjerne

Læs også: Verdens bedste udsigt? Ruben Søltoft deler billede af stranden og kæresten i bikini

Læs også: Billede: Mikkel Hansens lækre kæreste viser sig frem i bikini

OVERSIGT

Scroll to Top