The perfect guide to the casino

Liverpool får konkurrence: Storklub vil sende millioner til Brøndby ved køb af tidligere stjerne

Han kan vise sig at blive et rigtig godt salg.

Siden skiftet fra Brøndby har Riza Durmisi slået sit navn fast i La Liga. Og der har allerede været interesse fra Liverpool. Og et skifte kan sende mange millioner til Brøndby, hvilket du kan læse om ved at klikke her.

Nu er der dog et bud fra Galatasaray på omkring 90 millioner kroner. Det erfarer BT, som har talt med Emre Mors agent Muzzi Özcan, der er inde over handlen. BT oplyser, at de har set det dokument, som Galatasarays sportsdirektør, Cenk Ergün, har underskrevet og sendt til Real Betis.

– Jeg kan bekræfte, at Galatasaray vil købe Riza Durmisi. Han har vist sit store talent i sit første år i La Liga og gjort det fremragende. Den måde, som han har grebet sit ophold i Betis an på, er imponerende, og normalt vil den udvikling, han har været igennem, tage to år, men han har taget alle med storm i Spanien. I mine øjne er Riza Durmisi allerede i top 10 over de bedste venstre backer i Europa, men hvis han vil endnu højere op og gerne i top tre, skal han med al respekt for Betis tage et skridt til en endnu større klub. Jeg mener, at Riza Durmisi på kort tid har vokset sig større end Betis, og jeg har meget store tilbud fra England, Tyskland og Tyrkiet klar til ham, hvis han kan og vil skifte fra Betis. Og det føler jeg, at han skal, hvis han vil udvikle sig, for jeg føler, at han har ramt loftet i Betis. Det siger jeg igen med al respekt for Betis, siger Muzzi Özcan til BT.

Den 23-årige back har en frikøbsklausul på 150 millioner kroner, men da Betis kun betalte 15 millioner for ham, så kan de stadig lave en god forretning. Dog skal de sende 15% videre til Brøndby, hvorfor de blå/gule ville score 13.5 millioner kroner.

Læs også: Avis: Brøndby har endnu en signing på plads – Præsenterer den efter træningslejren

Læs også: Husker I Karim fra Anna Pihl? Sådan ser han ud i dag

Se også: Husker I ‘Dictes’ datter Rose? Så dejlig er hun på en solseng på Gran Canaria

OVERSIGT

Scroll to Top