The perfect guide to the casino

Boysen var iskold og flabet: Dette sagde han til Zorniger, da han blev kaldt ind på kontoret

David Boysen fortæller, hvordan han kom ud i kulden under Alexander Zorniger i Brøndby, og så fortæller han også om et møde, hvor offensivspilleren var iskold.

David Boysen blev i sommer sendt til Roda, fordi Alexander Zorniger ikke kunne bruge den offensive spiller.

Se også: Galleri: Her er Medinas 14 år yngre kæreste – Er 203 cm og vejer 102 kilo

Nu afslører han, at han blev kaldt ind på Alexander Zornigers kontor umiddelbart efter, at han havde sagt goddag til den tyske cheftræner til en træning.

Læs også: Officielt: FCK skriver med kantspiller – Se billederne her

– Alex (Zorniger red.) og jeg var lidt trætte af hinanden, så jeg tror ikke lige, han følte, at jeg kiggede ham i øjnene, da jeg gav ham hånden, indleder den nuværende Lyngby-profil i fodboldprogrammet ‘Sat Af’.

Læs også: Vildeste ‘Brøndby-rygte’ til dato: Vil slå transferrekord for Chelsea-stjerne, der koster over 300 millioner kroner

– Fem minutter efter bad han mig om at komme ind på hans kontor. Så kom jeg ind på kontoret, hvor ham og Troels Bech sad, og så sagde Zorniger, om jeg ikke kunne kigge ham i øjnene, og så spurgte jeg, om jeg sårede hans følelser, hvis jeg ikke kiggede ham i øjnene.

Læs også: Wow: Tidligere Superliga-stjerne kan ende som afløser for ‘Zanka’ i FC København

– Derefter sagde han, at jeg ikke længere skulle træne med. To-tre dage efter fik jeg et tilbud fra Roda, afslører han videre.

Se hele interviewet her.

OVERSIGT

Scroll to Top