The perfect guide to the casino

Dansk U/21-landsholdsspiller dropper tidligere FCM-chef som agent: Han er flyttet sammen med min mor

Det blev et lidt for specielt forhold.

Note: Billedet til artiklen er et arkivbillede af Uffe Bech, som intet har med historien at gøre. Footy.dk har ikke adgang til et billede af Joachim Andersen.

Når man er professionel fodboldspiller, så er det optimalt at have et tæt forhold til sin agent. Man skal tale meget sammen og dele op og nedture.

I Joachim Andersens tilfælde blev forholdet dog lidt for tæt. Twente-spilleren, som er med det danske U/21-landshold til EM, havde nemlig den tidligere sportsdirektør i FCM, Jens Ørgaard, som agent. Og da denne blev forelsket i Joachim Andersens mor og senere flyttede sammen med hende, så måtte samarbejdet stoppet.

– Det var lidt underligt i begyndelsen, vil jeg sige. Det kunne jeg ikke helt abstrahere fra. Jeg synes ikke, man skal blande private anliggender og penge, så lige med samme da jeg fik det at vide, blev min far og jeg enige om, at jeg skulle have en ny agent. Det er mest min far, jeg snakker fodbold med, og han er med til at lave alle mine kontrakter, siger Joachim Andersen til BT.

– I dag tror jeg, det ville have fungeret fint nok, for jeg var fint tilfreds med dem og syntes, at de gjorde deres arbejde fint, men hvis nu der skete noget mellem min mor og Jens, og de pludselig ikke var sammen mere, ved man aldrig, hvad der ville ske, og der kunne opstå en konflikt. Den ville jeg bare gerne undgå. I dag er jeg da glad for, at min mor har fundet én, hun gider være sammen med, for mine forældre har været skilt i 10 år, lydet det videre fra den unge forsvarsspiller.

Se Joachim Andersen i aktion her:

OVERSIGT

Scroll to Top