The perfect guide to the casino

Jakob Poulsen afslører: Afviste denne Serie A-gigant – Jeg fortryder det grusomt meget

Jakob Poulsen fortryder voldsomt, at han ikke takkede ja til at skifte til Lazio for syv år siden.

Jakob Poulsen har etableret sig selv som en nøglespiller på det danske landshold i 2010, hvor han også spillede flot på klubniveau i AGF.

Læs også: Brændt af: Brøndby-emne har valgt ny klub

Det gav ham muligheden for karrierens skifte til Lazio, men den danske midtbanespiller droppede det, selvom han blev anbefalet til præsidenten af ‘Guld-Harald’.

Læs også: Nu kan Liverpools fans godt juble: Her er billedet af Mohamed Salah med klubbens trøje

– Det kom jo meget hurtigt ud af det blå. Det var ikke sådan, at de havde fulgt mig over en længere periode, det var bare sådan: ‘Vi skal have fat i en midtbanespiller’, og så havde de snakket med Guld-Harald – i hvert fald ifølge det, jeg har fået fortalt – og han kendte præsidenten i Lazio fra hans tid dernede. Og han sagde, at de da skulle hente Jakob Poulsen. Så kiggede de selvfølgelig på mig på video og sagde: ‘Fint nok, det gør vi’, fortæller Poulsen i et interview med magasinet Clasico.

Læs også: Årets brandert: Stiv Brøndby-fan overførte 10.000 kroner til Don Ø via MobilePay

– Samtidig var der ikke en eneste, der anbefalede mig at tage af sted og sagde ‘gør det’. Tværtimod var der rigtig mange, der var skeptiske. Og så tænkte jeg: ‘Det dropper vi’. Og ja … så gik der 14 dage, så var jeg skadet. Så må man sige, at så har jeg fortrudt det lige siden, indtil jeg skrev under på en kontrakt i Monaco, som kunne forsøde livet lidt, siger Poulsen.

Læs også: Mikkel Hansens guldkontrakt i PSG: Bor gratis, får stillet bil til rådighed og får millionårsløn

Jakob Poulsen spiller nu i FC Midtjylland.

OVERSIGT

Scroll to Top