The perfect guide to the casino

AC og Vestergaard står til debut på Brøndby Stadion

Andreas “AC” Christensen og Jannik Vestergaard kan på tirsdag få debut på Brøndby Stadion.

De har aldrig spillet på Brøndby Stadion, men tirsdag mødes Danmark og Tyskland på Brøndbys hjemmebane, og så kan Andreas “AC” Christensen og Jannik Vestergaard endelig få deres første optræden.

– Jeg har spillet på Bane 2 rigtig mange gange, og hver gang jeg gik ind fra pausen eller træning, tænkte jeg på at spille inde på stadion. Så for mig bliver det en drengedrøm, der går i opfyldelse. Det er selvfølgelig fedt at gå ind på banen i Gladbach, men det har ikke på samme måde været en drøm, jeg havde som lille. For mig var det Brøndby Stadion, fortæller ”AC” til brondby.com.

Læs også: Er Ødegaards karriere allerede forbi? Dette har han smidt på Instagram

Også Jannik Vestergaard glæder sig.

– Det er lidt sjovt, at det er et af de stadioner, jeg ikke har fået lov at spille på. Jeg har været heldig at spille på nogle af de største i Europa og i verden – nogle af de steder, man kun forventer at se på fjernsyn. Men der er noget sjovt i, at det var her, jeg havde mine sidste år, inden jeg tog til udlandet, og ikke nåede at spille her. Så jeg glæder mig, og forhåbentlig kan jeg opleve den fede kulisse, der normalt er herude.

Du kan købe billet til kampen her.

Læs også: Avis: Mesterklub vil have Viktor Fischer

Læs også: Avis: Her fortsætter Makienok karrieren

Læs også: Helsingørs assistenttræner meldte afbud til playoff-kamp – Her er den absurde grund

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top