The perfect guide to the casino

Hjulmand efter Da Silva-bytur: Der er et eller andet i ham, der bare ikke kan lade være

Patrick Da Silva tog en bytur efter et nederlag til Lyngby BK, og Kasper Hjulmand mener, at der er ‘et eller andet i ham, der bare ikke kan lade være’.

Patrick Da Silva talte tidligere pĂ¥ Ă¥ret Ă¥bent ud om sit ludomani, der havde kostet ham hele 800.000 danske kroner.

Læs ogsĂ¥: FCK har lige hentet LĂ¼ftner: Nu kan de være tæt pĂ¥ ny forsvarsspiller

Han er siden kommet i behandling for det, og han har selv udtalt, at han er kommet styrket ud pĂ¥ den anden side, men nu har han gjort opmærksom pĂ¥ sig selv igen.

Læs ogsĂ¥: Var han fuld? Derfor kom Guardiola for sent til pressemødet

Den tidligere Brøndby-back er nemlig blevet suspenderet efter en bytur, og det har Kasper Hjulmand nu kommenteret pĂ¥.

SĂ¥ I det? Dolberg og damen til Superliga-bold

Spillere ude fra ved godt, hvad de kommer til og kender udmærket godt kulturen. Det er klart, at alle kender til Patricks situation og hans forhistorie. Vi har mĂ¥ttet tage stilling til, om det er noget, vi ville gøre. Jeg tror jo pĂ¥, at man kan forandre sig. Jeg tror pĂ¥, man kan fĂ¥ en ny chance. Han har skullet arbejde sig ind, og vi har givet ham en chance. Han er ked af, at han er havnet i det. Der er et eller andet i ham, der bare ikke kan lade være, fordi han ved udmærket godt, hvad man mĂ¥ og ikke mĂ¥. VI har en stærk kultur, og jeg har mĂ¥ttet lægge øre til, at jeg ikke er en type, der skriger folk ind i hovedet, men vi har en stram disciplin, og der skal knokles. Kan man ikke det, sĂ¥ overlever man ikke, fordi Nordsjælland er et ambitiøst sted, og du kan ikke hænge pĂ¥, hvis du ikke giver alt, siger Kasper Hjulmand til BT

Det er endnu ikke besluttet, om Patrick Da Silva forbliver FC Nordsjælland-spiller.

Læs ogsĂ¥: Avis: Aubameyang skuffer stort – skifter til denne klub

OVERSIGT

Scroll to Top