The perfect guide to the casino

FCK slog Brøndby i chanceorgie

Der var masser af chancer, men kun et enkelt mål, da FCK slog Brøndby.

FC København tog her til aften imod ærkerivalerne fra Brøndby i Telia Parken. Guldet og sølvet er blevet fordelt mellem dem, men der var stadig fundament for en god og intens kamp.

Efter tre minutter var Kasper Kusk på spil efter et kort hjørnespark, hvor han sendte bolden fladt indover. Frederik Rønnow kom i problemer, men han nåede lige præcis at skubbe bolden væk, inden Federico Santander kunne sparke den i mål. Netop Santander var på spil lige efter, da han kombinerede med Youssef Toutouh, men afslutningen røg lige over mål. Få minutter efter var han så endnu tættere på, da han knaldede bolden helt op i hjørnet. Uheldigvis for Santander og FCK ramte den dog sammenføjningen og røg ud igen. Efter flere tilløb kom målet efter et kvarters spil, da Youssef Toutouh satte Kasper Kusk op tæt på feltet. Kusk satte Sikosek af, og så lagde han elegant bolden forbi Rønnow. FCK havde herefter flere tilløb, men efter 25 minutter meldte Brøndby sig så ind, da Zsolt Kalmar skulle have scoret, men i stedet sparkede lige på Robin Olsen. Herefter kom der chancer til begge mandskaber, men de måtte gå til pause med stillingen 1-0.

I anden halvleg var billedet vendt om, for her stod der Brøndby på de fleste og største chancer, men på trods af flere gode tilbud – heriblandt en friløber – fik de blågule ikke puttet bolden i kassen. Det gjorde FC København heller ikke, og så endte det med en 1-0-sejr til hjemmeholdet.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top