The perfect guide to the casino

Supersub: Man er lidt ekstra opsat

Mathias Greve kom midt i 2. halvleg og scorede kort efter i 3-1 sejren over Silkeborg.

Mathias Greve var positiv over kampen, da Footy.dk mødte ham.
– Det var selvfølgelig en rigtig godt at starte med. At få lavet det her mål først og fremmest, det var en fase i kampen, hvor vi måske mangler lidt energi oppe foran og det synes jeg, at AK og jeg giver holdet, så det var selvfølgelig en rigtig god oplevelse.

Læs også: Top 5: Stjerner som FCK kan hente hos andre Superliga-klubber

Greve var glad for udgangspunktet og ser frem til returkampen.
– Det er et rigtig godt udgangspunkt på baggrund af kampen, jeg synes Silkeborg har nogle gode muligheder på 1-1 det må vi ikke glemme, men jeg føler heller ikke, at der er noget, der er afgjort endnu, fordi som vi ser derude i dag, så bliver der kreeret rigtig mange chancer i begge ender og det kan vi også blive ramt af i Silkeborg, hvis ikke vi kommer med den disciplin, der skal til.

Læs også: Delaneys overraskende valg: Han er Superligaens bedste spiller

Det var en ekstra opsat Mathias Greve, der skulle vise sit værd til dagens kamp.
– Det er klart, at man er lidt ekstra opsat. Man var selv lidt skuffet over det her efterår og så har vi fået en rigtig god start på foråret, der er mange spillere, der har blomstret. Det er meget hele vejen rundt, så det er selvfølgelig fedt at komme ind og vise, at et eller andet sted, at det, som jeg leverede i efteråret, det vil jeg selvfølgelig gerne komme ind og vise, at det ikke er det niveau, jeg har.

Læs også: Lækket billede: Denne stjerne skal være på forsiden af FIFA 18

OVERSIGT

Scroll to Top