The perfect guide to the casino

Silkeborg-stjerne: De får deres sag for

Simon Jakobsen havde, ligesom resten af holdet, ikke den bedste dag i Odense med 3-1 nederlaget.

Silkeborg ramt ikke niveauet, hvilket irriterede Simon Jakobsen.
– Det er svært at sige. Personligt, så har jeg lidt sygdom i kroppen – det skal ikke være den store undskyldning – det ved jeg ikke om der er flere der har, det kunne ihvertfald godt se sådan ud. Sådan er det nogle gange, når det ikke lige kører, jeg synes vi gør, hvad vi kan, men OB var hurtige over de fleste 2. bolde i for lang tid. Jeg synes egentlig hen til deres mål, at vi er rigtig godt med og spiller den godt rundt, men det er svært at svare på.

Læs også: Top 5: Stjerner som FCK kan hente hos andre Superliga-klubber

Simon Jakobsen mener, at der var flere ting, der skal forbedres.
– Det skal vi ved at være lidt mere forudseende i mange situationer, være hårde i duellerne og være klar på den 2. bold, der kommer, som de er farlige til at samle op inde i mellemrummet og så stikke dybt. Der skal vi være mere obs på det og lukke ned for det og så skal vi komme frem til lige så mange chancer, som vi gør i dag og så putte dem ind.

Læs også: Delaneys overraskende valg: Han er Superligaens bedste spiller

Forsvarsspilleren dømmer bestemt ikke Silkeborg ude endnu.
– En 2-0 sejr på hjemmebane er jo ikke umuligt og OB har vist sig klart stærkere på deres hjemmebane, end de har på udebane, så vi er langt fra slået helt ned under græsset. Selvfølgelig er et 3-1 nederlag ikke et godt udgangspunkt – det giver sig selv – og selvfølgelig vil OB være favoritter til at gå videre nu, men vi er kun endnu mere opsat nu på at give den fuld skrue på hjemmebane og ligesom de af os, der ikke helt leverede i dag, få en god kamp der, så er 2-0 eller 3-1 bestemt ikke umuligt. De får ihvertfald deres sag for, for at komme videre.

Læs også: Lækket billede: Denne stjerne skal være på forsiden af FIFA 18

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top