The perfect guide to the casino

Kent Nielsen: Et godt resultat

OB lagde godt fra land med 3-1 sejren over Silkeborg. Footy.dk fangede Kent Nielsen efter kampen.

Kent Nielsen var tydeligvis godt tilfreds.
– 3-1 er et godt resultat, især hvis man vinder, vi klager ikke over det. De kunne også godt at have slået os ud i slutfasen og det kunne vi selvfølgelig også, så det var en lidt for chancerig kamp, men vi er da glade for, at det blev det udfald, det blev.

– Vi har forberedt os godt jo. Når de har bolden, fordi de er boldsikre, så er de svære at presse. Der var ikke lige så dygtige i vores presspil, men til at kunne få tempoet op i kampen, hvad vi måske gerne ville have haft.

Læs også: Top 5: Stjerner som FCK kan hente hos andre Superliga-klubber

Indskiftningen af Mathias Greve viste sig at give pote med det sammen.
– Det virker lidt som om, at vi var ved at løbe lidt tør for ideer og det er jo nogle gange også grunden til, at vi skifter ud, er jo at der skal komme et frisk pust ude fra og det må man jo så sige, at i særdeleshed Greve med sin bevægelighed gjorde, at der kom liv i det igen for vores vedkommende.

Læs også: Delaneys overraskende valg: Han er Superligaens bedste spiller

Jens Jakob Thomasen havde en svær kamp, men Kent Nielsen er overbevist om, at han nok skal komme tilbage.
– Det er klart, at det har været en lang sæson for Jens Jakob og så er det nogle gange sådan, at så leverer man måske ikke på det niveau og der stilles også høje krav til ham og det er noget af det sværeste, som han påtager sig, det har han lykkes med i store dele af sæsonen og man må så sige, at han havde det lidt svært her i dag, i særdeleshed i 2. halvleg. Han betyder meget for os og det gør han også i nuet og det kommer han også til at gøre fremadrettet.

Om returkampen i Silkeborg var OB-træneren positiv.
– Vi skal op og gøre arbejdet færdigt. Det er en god situation vi har bragt os I.

Læs også: Lækket billede: Denne stjerne skal være på forsiden af FIFA 18

OVERSIGT

Scroll to Top