The perfect guide to the casino

Blog: Vi skal trækkes med gamle Åge et godt stykke tid endnu!

Åge Hareide er landstræner helt frem til 2020, har nordmanden selv afsløret. Torben Aakjær har været ved tasterne for at forfatte dette skriv.

Bemærk, at dette indlæg dækker for skribentens EGEN holdning.

Horsens er en by i Jylland, og selvom mange måske aldrig har været på de kanter, så var det ikke desto mindre byens lokale avis, som tidligere i dag kunne offentliggøre hemmeligheden, de fleste af os frygtede var en kendsgerning, nemlig at den aldeles ufarlige, ofte smilende, men ganske harmløse Åge Hareide såmænd har en kontrakt der løber frem til 2020, dvs. uanset om Danmark glipper den kommende VM slutrunde i Rusland eller ej, så er det stadig Åge der styrer “skibet” (på grund) også derefter!

Da Åge blev præsenteret af DBU ifb. med ansættelsen, blev der udelukkende omtalt en 2 årig kontrakt, hvilket gav mening, i det den flinke nordmand, udover at have et internationalt næsten blankt CV, måske heller ikke ligefrem lignede manden der kunne sparke nyt liv i et nærmest totalt hensygnende og fortabt landshold, som igennem flere år havde leveret næsten udelukkende skuffelser til de få tilbageværende fans. Ydermere satte hans fremskredne alder selvsagt en begrænsning i varigheden af kontrakten, og de 2 år gav ydermere mening, i det kvartetten Flemming Berg, Kim Hallberg, Peter Rudbæk og chefen Claus Bretton-Meyer således i ro- og mag kunne afsøge markedet for betydeligt mere egnede muligheder.

Siden da har alt været stille fra førerbunkeren i Brøndby, ja ok ikke helt stille, for vanen tro kvækker en eller flere af de 4 nævnte op med ting de givetvis ikke ved ret meget om, og man troede, nok håbløst naivt, at Berg og CO var i fuld sving med at strikke en spændende landsholdstræner løsning sammen. Men nej, som med alt andet der hidrører Berg og CO, så skuffes man, og det viser sig nu at de tilsyneladende ikke har rørt en finger ude i markedet, i det de selvsagt hele tiden har haft vished om at der var styr på landstrænerposten minimum frem til 2020, for selvom den tilsyneladende indeholder en gensidig option på at en utilfreds part kan opsige samarbejdet før tid, så er det aldrig sket at DBU har afskediget en træner før til, tværtimod, så hvorfor skulle det ske denne gang?

Således informeret kan de få fans der stadig holder ved den rød/hvide fane, fortsætte i samme uforstyrrede og aldeles uambitiøse spor som hidtil under den flinke nordmand. Den efter sigende pragmatiske Åge, har vel snart eksperimenteret med noget nær alle tænkelige kombinationer, som efterfølgende er afprøvet mod absolutte top modstandere, hvoraf Liechtenstein nok var højde-punktet, og en tilsyneladende tilfreds DBU ledelse kan læne sig tilbage og med rette tænke at nu er det sørme ikke op til dem længere, for Åge og CO stiller velvilligt op til verbale tæsk, for hvem i alverden vil ellers ansætte ham, nu hvor han har arbejdet
i alle Nordens større klubber, hvilket åbenbart er hvad Flemming Berg vurderer som et solidt internationalt CV.

Tak Berg, Hallberg, Rudbæk og Bretton-Meyer, tusind tak for jeres ambitioner på fodboldlandsholdets vegne, vi ved i har gjort jeres yderste, og sikkert mere til!

Og så venter vi ellers bare på at der i optionen, findes endnu en underoption, der giver mulighed for forlængelse til 2020, hvorved vi i gælles begejstring kan fejre Åges 80 års fødselsdag – huraaaa!

Hejjaaa Danmark!

Læs også: Dolberg vandt Årets Talent: Nu bliver han drillet for, hvad han gjorde på scenen

Se også: Kølig Dolberg tog hende endelig med: Her viser han damen frem til Dansk Fodbold Award

Læs også: Juventus skal spille i Brøndby-trøje som udebanetrøje i næste sæson

Læs også: Han var FCK’s største talent og havde 10’eren på landsholdet – Som 30-årig er han sportschef for Danmarksserie-hold

Leave a Comment

OVERSIGT

Scroll to Top