The perfect guide to the casino

Liverpool-profil: Derfor skreg Klopp efter mig i Chelsea-kampen

Liverpool-profil forklarer nu, hvorfor Jürgen Klopp skreg efter ham i kampen mod Chelsea.

Det er vist ingen hemmelighed, at Liverpools tyske manager Jürgen Klopp er meget involveret under kampe, og kampen mod Chelsea var da heller ingen undtagelse. Her skreg han en del efter Adam Lallana, og Liverpool-profilen har nu forklaret hvorfor.

– Han skreg på mig i løbet af Chelsea-kampen i sidste uge, men han skriger så meget på dagen for en kamp, så du er virkelig nødt til at tage det med et gran salt. Du skal absolut ikke tage det personligt, det er bare, sådan han er. Han råbte på mig, fordi han ville have mig til at være mere kompakt. Det værste du kan gøre i den situation er at gestikulere “Hvad mener du?” Eller ignorere det. Det bedste er bare at nikke, selv hvis du ikke forstår, hvad han siger. Efter kampen vil han altid forklare, at han blot forsøgte at hjælpe dig. Han er en stor karakter at have omkring. Jeg kan virkelig godt lide den måde, han er på, og jeg synes, han bringer det bedste ud af en masse spillere. Han er ikke alt for vred efter en kamp. Selv efter et nederlag, hvor han er mere skuffet over, at vi ikke fik vist vores bedste. Han er meget struktureret i, hvad han siger. Han er animeret og følelsesmæssig på kampdage, og det gør ham, til den han er. Men når man kommer væk fra kampen, er han er meget kærlig, og har en god humor, udtaler Lallana i følge Liverpool Echo.

Træt af at tabe på odds? Få den bedste rådgivning fra de bedste eksperter lige her! Oddsprofit.dk er til for dig, der vil have de bedste spiltips, før du sætter krydserne.

Mest læste på footy.dk

1. VANVITTIGE nøgenbilleder: Miss Bum Bum holder sit løfte efter Barca-sejr
2. Officielt: West Ham henter gratis Bundesliga-profil
3. City-stjerne ville vide, om alle på Old Trafford var OK
4. Officielt: Her er den engelske EM-trup
5. Dansk agent: PSG’er skifter til Roma før EM

Skriv en kommentar

OVERSIGT

Scroll to Top