The perfect guide to the casino

Liverpool og Tottenham delte på Anfield

Liverpool og Tottenham scorede en gang hver i aftenens kamp på Anfield.

Der var her til aften storkamp på Anfield, hvor hjemmeholdet tog imod Tottenham, der skulle bruge en sejr for at lægge maksimalt pres på Leicester, der i morgen tager imod Southampton hjemme på King Power Stadium. Christian Eriksen var i startopstillingen for gæsterne.

Begge hold kom frem til chancer i første halvleg, men Hugo Lloris stod i vejen for et godt Adam Lallana-forsøg, mens Harry Kane manglede skarpheden, da han brød igennem på kanten af feltet. Derfor stod der fortsat 0-0 efter de første 45 minutter.

I anden halvleg kom der gang i sagerne, da Philippe Coutinho først bragte Liverpool i front. Den lille brasilianer spillede bande med Daniel Sturridge, før han fladt sendte bolden i kassen i det lange hjørne. Der gik dog ikke længe, før at der var bragt balance i regnskabet. Christian Eriksen lagde op til Harry Kane, og den brandvarme angriber svigtede ikke.

Philippe Coutinho havde et kvarter før tid et forsøg på overliggeren, men ind ville bolden ikke, og så måtte de to hold tage til takke med et point til hver.

Mest læste på footy.dk

1. Ronaldo smutter til sommer – har netop gjort dette
2. Lindegaard: Så skidt behandlede United-spillerne mig – troede jeg var nordmand
3. Så meget får Bendtner for at smutte fra Wolfsburg
4. Ny United-helt har mørk familiehemmelighed – fætteren er morder
5. 13 frække billeder: Her er Moratas nye kæreste

Skriv en kommentar

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top