The perfect guide to the casino

Klopp: Det er bedre at møde Dortmund nu end i finalen

Jürgen Klopp mener, at det er bedre at møde Dortmund nu end i finalen.

Den tyske manager Jürgen Klopp skal i næste uge tilbage på Signal Iduna Park, hvor hans nuværende mandskab Liverpool tørner sammen med hans tidligere hold Borussia Dortmund. Det ser tyskeren frem til.

– Jeg har skrevet med et par spillere og Michael Zorc. De ser frem til kampen. I de senere år har vi fejret sammen, nu vil blot en af ​​os fejre. Det er dog bedre end ingen. Jeg ser frem til at se hele staben igen. Jeg har ikke brug for en særlig introduktion på stadion og vil fejre et Liverpool-mål. Men Dortmund er favoritter. Uden yderligere skader, er vi dog i stand til at stille et hold, der kan slå Dortmund. Mats Hummels beskrev det perfekt. Vi vil byde hinanden velkommen med 100%. Vi vil sige farvel med 100%. I de 90 minutter mellem, der vil vi genere hinanden. Det beskriver det perfekt. Jeg kan ikke sige, hvordan jeg vil have det, hvis mit navn bliver sunget af Dortmunds fans. Jeg elsker bare den lidenskab og atmosfære, udtaler han til Sport1.

Jürgen Klopp mener faktisk, at det er bedre, at de to hold mødes nu frem for i en eventuel finale.

– At få denne lodtrækning er absolut forbløffende. Atmosfæren i de to kampe mod Dortmund vil sætte nye standarder. Det giver mening, at vi skal spille mod Dortmund to gange. Bedre end i finalen. Jeg tror ikke, at Dortmund var alt for tilfredse med lodtrækningen. Vi er en farlig modstander. Jeg er en konkurrencedygtig mand, men det vil være vanskeligt at koncentrere sig om spillet, slutter han i interviewet.

Mest læste på footy.dk

1. Ronaldo smutter til sommer – har netop gjort dette
2. Lindegaard: Så skidt behandlede United-spillerne mig – troede jeg var nordmand
3. Så meget får Bendtner for at smutte fra Wolfsburg
4. Ny United-helt har mørk familiehemmelighed – fætteren er morder
5. 13 frække billeder: Her er Moratas nye kæreste

Skriv en kommentar

OVERSIGT

Scroll to Top