The perfect guide to the casino

Fantastisk: Liverpool tilbyder fan uforglemmelig eftermiddag

De fleste har drømt om at blive professionel fodboldspiller, og nu får én heldig Liverpool-fan muligheden for at prøve det for en dag.

Liverpool tilbyder en fantastisk oplevelse for én heldig Liverpool-fan. Den heldige fan får således tilbudt Liverpools trøje med nummer fem for en dag. Fanen vil dog ikke blive skrevet ind som den officielle nummer fem i Liverpools trup, men vedkommende vil overvære en kamp sammen med en ven – med alt betalt. Fanen vil også være så heldig at se sit navn i kampprogrammet, få sin egen Liverpool-trøje, samt få sit navn råbt op på det legendariske stadion, Anfield.

Klubben har således givet denne officielle udmelding:

– Vores fans er fantastiske. Uanset hvor i verden de er, er de passionerede, loyale og fuld af stolthed. Vi (Liverpool, red,) ønsker at takke dem for deres support, med muligheden for at vinde en ekstraordinær oplevelse, som penge ikke kan købe. Klubben opfordrer fansene til at fortælle, hvorfor de netop fortjener at vinde denne oplevelse ved at bruge hashtaget #1in5million – vi vil derefter udvælge fem fans, hvorefter en mystisk klublegende vil udvælge en vinder blandt de fem.

Mest læste på Footy.dk

1. Voldsomt frækt galleri: Her er den 19-årige danske model, der dater Cristiano Ronaldo
2. Vanvittigt: Disse to brødre lever af odds – har vundet 4 millioner på halvandet år
3. ‘Fodboldtossen’ der smadrede Sverige-kampen i ’07: Her er jeg i dag
4. Brasiliansk stjerne: Det er min drøm at spille for Chelsea
5. Billede: Sådan ser der ud i VIP-logen på San Siro

Skriv en kommentar

OVERSIGT

Scroll to Top